Wriemel springplank

springplank

Wriemel springplank
Wriemel springplank

Hoe inschrijven voor 2024-2025?

Om in te schrijven dien je vanaf zondag 05 mei 2024 rond 14u00 een aanvraag in via jouw gezins-account. Een tip: je kan dit account vooraf aanmaken. Heb je reeds een account maar ben je het wachtwoord vergeten? Vraag dan zo snel mogelijk een nieuw aan via dezelfde weg. Snuister gerust vooraf eens rond op jouw persoonlijke pagina, dan kom je zondag niet voor verrassingen te staan en is de kans groter dat je een plaats kan bemachtigen.
Na het invullen van het formulier krijg je automatisch een mailtje waarin je jouw gegevens nog eens kan checken. Indien er plaats vrij is, sturen wij jou binnen de twee weken een bevestigingsmail.
Zodra je een bevestigingsmail ontvangen hebt, stort je het inschrijvingsgeld op de wriemelrekening volgens instructies in die mail.

Belangrijk:
Wanneer een groep volzet is, duiden we dit aan. Je kan voor deze groep nog steeds een aanvraag indienen, maar je zal wellicht op de wachtlijst terecht komen. Indien er alsnog plaats vrijkomt in de gewenste groep, nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Wriemel springplank
Wriemel springplank

De prijs schooljaar 2024-2025

1e kind: 150 € (verplichte verzekering inbegrepen)

2e en volgende kinderen: 125 € (verplichte verzekering inbegrepen)

Kinderen die wegens de scheiding van hun ouders slechts om de 14 dagen kunnen wriemelen, laten we inschrijven aan de prijs van een 2e kind (= 125 €)
(Gelieve dit uitdrukkelijk te vermelden op het aanvraagformulier)Let wel: Betalen dient binnen de 7 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail te gebeuren. Zoniet kan je je plaats verliezen. De kinderen zijn pas officieel ingeschreven en verzekerd wanneer het inschrijvingsgeld betaald is.

Programma voor 2024-2025

Dit jaar gaan opnieuw ALLE lessen door op ZATERDAG in SPORTHAL DE WARANDE!
Meer info nodig? Download gauw ons infoboekje hier!

De lessen starten op zaterdag 14 september met een heuse instuif. Meer info volgt bij inschrijving.

Ook dit jaar werken we volledig inclusief. We laten de kinderen met een motorische of verstandelijke beperking gewoon aansluiten bij de andere groepen. Wriemel is er voor iedereen! Zo raken zij niet vervreemd van het gewone wriemelen en kunnen ook de kinderen zonder beperking van hen wat opsteken!

UITBREIDING!! Dit schooljaar komt onze groep 'recreatief voetbal' terug!!

Wil jouw kind voetballen, maar heeft het geen zin in zware competitie? Wil je jouw kind laten sporten maar zie je op tegen massa’s verplichte trainingen? Houdt jouw kind van voetbal, maar rijd je niet graag elk weekend her en der voor de wedstrijden? Bij Wriemel geen bankzitten, geen bindende aanwezigheid, geen beslag op jouw weekplanning, geen lange afstanden rijden maar gewoon...voetballen!
Ideaal voor kinderen die niet aarden in een competitieclub of voor kinderen die naast hun andere (competitie)sport ook graag gewoon nog wat willen voetballen. Wriemel Voetbalt

Turnen

Turnen is natuurlijk nog steeds een echte Wriemelsport. Alles is recreatief en iedereen is welkom! Voor jonge kleuters verstaan we onder turnen vooral klimmen & klauteren en experimenteren met bewegingsmateriaal. Voor de oudere kleuters en lagere schoolkinderen wordt het allemaal wat moeilijker: rad, handenstand en basissprongen in de trampoline.

Go Wild

Is er iets leuker dan gewoon vrij te kunnen spelen? Ook dit jaar gooien we de kinderen met verschillende leeftijden door elkaar en laten we hen ravotten in een zaal vol uitdagende materialen en toestellen. 'Go Wild’ past prima in onze Wriemel-filosofie omtrent experimenteren en uitdagingen aangaan. Het is een ideale keuze voor kinderen die liever geen vast aanbod krijgen en dus zonder gerichte oefeningen willen Wriemelen. We blijven deze groep leeftijdsoverschrijdend aanbieden: hij staat open voor kinderen vanaf de 2e kleuterklas tot het 2e leerjaar.

Wriemel Voetbalt

Wil jouw kind voetballen, maar heeft het geen zin in zware competitie? Wil je jouw kind laten sporten maar zie je op tegen massa’s verplichte trainingen? Houdt jouw kind van voetbal, maar rijd je niet graag elk weekend her en der voor de wedstrijden? Bij Wriemel geen bankzitten, geen bindende aanwezigheid, geen beslag op jouw weekplanning, geen lange afstanden rijden maar gewoon...voetballen! Ideaal voor kinderen die niet aarden in een competitieclub of voor kinderen die naast hun andere (competitie)sport ook graag gewoon nog wat willen voetballen.

Sport & Spel

In de groep ‘sport & spel’ laten we de kinderen proeven van de meest uiteenlopende sporten. We voorzien alvast basketbal, volleybal, rugby, baseball, judo, badminton, tennis, … We willen als het ware een springplank zijn voor de kinderen, zodat ze kunnen doorgroeien naar andere clubs met een specifieker en eventueel competitief aanbod. Ben je op zoek naar een sport, maar kan je niet kiezen? Wil je sporten, maar zie je de competitie nog niet zitten? Dan is Wriemel Sport & Spel zeker iets voor jou!

Ons aanbod van 09u00 tot 09u55
TURNEN
1e kleuterklas
(°2021)
BEREN 09
TURNEN
2e kleuterklas
(°2020)
APEN 09
TURNEN
3e kleuterklas tot 2e leerjaar
(°2019 tot 2017)
PANTERS 09
Wriemel springplank
Wriemel springplank
Ons aanbod van 10u00 tot 10u55
TURNEN
1e kleuterklas
(°2021)
BEREN 10
TURNEN
2e kleuterklas
(°2020)
APEN 10
SPORT & SPEL
2e & 3e kleuterklas
(°2020 & 2019)
S&S 10
GO WILD
2e kleuterklas tot 2e leerjaar
(°2020 tot 2017)
GO WILD 10
Ons aanbod van 11u00 tot 11u55
TURNEN
1e kleuterklas
(°2021)
BEREN 11
TURNEN
2e kleuterklas
(°2020)
APEN 11
GO WILD
2e kleuterklas tot 2e leerjaar
(°2020 tot 2017)
GO WILD 11
VOETBAL
1e & 2e leerjaar
(°2018 & 2017)
VOETBALT 11
Wriemel springplank

Downloads voor 2023-2024

Downloads voor 2024-2025

Nieuwsbrieven