Wriemel springplank

springplank

Wriemel springplank
Wriemel springplank

Hoe inschrijven voor 2022-2023?

Om in te schrijven dien je vanaf zondag 22 mei 2022 een aanvraagformulier in via jouw gezins-account. Een tip: je kan dit account vooraf aanmaken. Heb je reeds een account maar ben je het wachtwoord vergeten? Vraag dan zo snel mogelijk een nieuw aan via dezelfde weg. Snuister gerust vooraf eens rond op jouw persoonlijke pagina, dan kom je zondag niet voor verrassingen te staan en is de kans groter dat je een plaats kan bemachtigen.
Na het invullen van het formulier krijg je automatisch een mailtje waarin je jouw gegevens nog eens kan checken. Indien er plaats vrij is, sturen wij jou binnen de twee weken een bevestigingsmail.
Zodra je een bevestigingsmail ontvangen hebt, stort je het inschrijvingsgeld op de wriemelrekening volgens instructies in die mail.

Belangrijk:
Wanneer een groep volzet is, duiden we dit aan. Je kan voor deze groep nog steeds een aanvraag indienen, maar je zal wellicht op de wachtlijst terecht komen. Indien er alsnog plaats vrijkomt in de gewenste groep, nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Wriemel springplank
Wriemel springplank

De prijs schooljaar 2022-2023

1e kind: 150 € (verplichte verzekering inbegrepen)

2e en volgende kinderen: 125 € (verplichte verzekering inbegrepen)

Kinderen die wegens de scheiding van hun ouders slechts om de 14 dagen kunnen wriemelen, laten we inschrijven aan de prijs van een 2e kind (= 125 €)
(Gelieve dit uitdrukkelijk te vermelden op het aanvraagformulier)Let wel: Betalen dient binnen de 7 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail te gebeuren. Zoniet kan je je plaats verliezen. De kinderen zijn pas officieel ingeschreven en verzekerd wanneer het inschrijvingsgeld betaald is.

Programma voor 2022-2023

Dit schooljaar kunnen we eindelijk terug op volle capaciteit starten. Het vaccinatiecentrum is nu definitief verdwenen. Hierdoor krijgen we opnieuw meer zalen ter beschikking. Jammer genoeg verdwijnen ook onze dansjuffen, waardoor we de groepen 'kleuters & muziek' en 'dans' dit jaar niet kunnen aanbieden.

Dit jaar gaan opnieuw ALLE lessen door op ZATERDAG in SPORTHAL DE WARANDE!
Meer info nodig? Download gauw ons infoboekje hier!

De lessen starten op zaterdag 17 september met een heuse instuif. Meer info volgt bij inschrijving.

Ook dit jaar werken we volledig inclusief. We laten de kinderen met een motorische of verstandelijke beperking gewoon aansluiten bij de andere groepen. Wriemel is er voor iedereen! Zo raken zij niet vervreemd van het gewone wriemelen en kunnen ook de kinderen zonder beperking van hen wat opsteken!

UITBREIDING!! Corona bracht ook iets goed: een bijzondere groep

Corona pushte ons om onszelf wat opnieuw uit te vinden. Tijdens het toepassen van de steeds veranderende regels groeide het idee voor de groep Wriemel GO WILD!
Door Corona werden we dat schooljaar immers gedwongen om voor sommige lessen de kinderen met verschillende leeftijden door elkaar te gooien en hen vrij te laten ravotten in een zaal vol uitdagende materialen en toestellen. We zagen dat heel wat kinderen daar ferm van genoten en kwamen zo tot de nieuwe groep. Go Wild past prima in onze Wriemel-filosofie omtrent experimenteren en uitdagingen aangaan. Het is een ideale keuze voor kinderen die liever geen vast aanbod krijgen en dus zonder gerichte oefeningen willen Wriemelen. Het is sowieso een mooie aanvulling op onze reeds bestaande groepen. Door het grote succes van de groep Go Wild zullen we deze groep het komende schooljaar nog verder uitbreiden. We nemen er een extra zaaldeel bij waardoor we de aangeboden opstellingen nog grootser en uitdagender kunnen maken. We blijven deze groep leeftijdsoverschrijdend aanbieden: hij staat open voor kinderen vanaf de 2e kleuterklas tot het 2e leerjaar.

Turnen

Turnen is natuurlijk nog steeds een echte Wriemelsport. Alles is recreatief en iedereen is welkom! Voor kleuters verstaan we onder turnen vooral klimmen & klauteren en experimenteren met bewegingsmateriaal. Op zaterdag voormiddag voorzien we naast het kleuterturnen ook turnen voor kinderen uit het eerste en tweede leerjaar. Bij hen wordt het allemaal wat moeilijker: rad, handenstand en basissprongen in de trampoline.

Kleuters & Muziek

(Deze groep wordt jammer genoeg niet aangeboden in 2022-2023.)
Hierbij willen we de kleuters laten bewegen en experimenteren op verschillende soorten muziek. De nadruk ligt niet op ‘dansen’ en ‘danspassen aanleren’, maar vooral op het ervaren van muziek via Sherborne, reactiespelen, muziekinstrumenten, … We zijn er zeker van dat we op die manier zowel meisjes als jongens zullen bekoren.

Dans voor de lagere school

(Deze groep wordt jammer genoeg niet aangeboden in 2022-2023.)
Zin in bewegen maar is turnen niet echt jouw ding? Word je helemaal wild van coole muziek? Kom dan naar onze Wriemel Danslessen! Wekelijks dansen we één uurtje op de meest swingende hits. Hierbij worden we begeleid door een gemotiveerde danslerares die ons met plezier een waaier van danspassen zal aanleren. Wriemelen had nooit zoveel ritme als nu!

Sport & Spel

In de groep ‘sport & spel’ laten we de kinderen proeven van de meest uiteenlopende sporten. We voorzien alvast basketbal, volleybal, rugby, baseball, judo, badminton, tennis, … We willen als het ware een springplank zijn voor de kinderen, zodat ze kunnen doorgroeien naar andere clubs met een specifieker en eventueel competitief aanbod. Ben je op zoek naar een sport, maar kan je niet kiezen? Wil je sporten, maar zie je de competitie nog niet zitten? Dan is Wriemel Sport & Spel zeker iets voor jou!

Ons aanbod van 09u00 tot 09u55
TURNEN
1e kleuterklas
(°2019)
BEREN 09
TURNEN
2e kleuterklas
(°2018)
APEN 09
GO WILD
2e kleuterklas tot 2e leerjaar
(°2018 tot 2015)
GO WILD 09
SPORT & SPEL
1e & 2e leerjaar
(°2016 & 2015)
S&S 09
Wriemel springplank
Wriemel springplank
Ons aanbod van 10u00 tot 10u55
TURNEN
1e kleuterklas
(°2019)
BEREN 10
TURNEN
2e kleuterklas
(°2018)
APEN 10
TURNEN
3e kleuterklas
(°2017)
PANTERS 10
GO WILD
2e kleuterklas tot 2e leerjaar
(°2018 tot 2015)
GO WILD 10
Ons aanbod van 11u00 tot 11u55
TURNEN
1e kleuterklas
(°2019)
BEREN 11
TURNEN
2e kleuterklas
(°2018)
APEN 11
GO WILD
2e kleuterklas tot 2e leerjaar
(°2018 tot 2015)
GO WILD 11
TURNEN
1e & 2e leerjaar
(°2016 & 2015)
OLIFANTEN 11
Wriemel springplank

Downloads voor 2022-2023

Nieuwsbrieven