Wriemel kampen

zomerkampen

Wriemel kampen
Wriemel springplank

Dagboek

Super Jurjen
2021-08-28 11:11:52
Hey! Hierbij de link naar de verloren voorwerpen. Iets van jou bij? Kom er zo snel mogelijk om! Wat blijft liggen, brengen we naar kinderen die er nood aan hebben. (Best een seintje via 0479309684 een half uurtje voor je komt.) Je kan de foto’s bekijken via deze link
Super Jurjen
2021-08-27 21:11:32
Alweer een zalige week achter de rug. Leuk om de tuinkampen zo af te sluiten. Zon, plezier en creativiteit! Hieronder de groepsfoto’s, dan kunnen jullie ook nagenieten!
Super Jurjen
2021-08-26 22:38:03
Geniet van de foto’s! Zonde dat het morgen alweer de laatst dag is… :(
Super Jurjen
2021-08-25 19:15:37
Ferm genoten van de zon! Heerlijk om die kinderen zo te zien ravotten!!
Super Jurjen
2021-08-24 21:17:34
Zwaar gewerkt vandaag. Check de foto’s!
Super Jurjen
2021-08-23 20:28:38
Fantastisch om te zien hoe een nieuwe groep zo helemaal anders de tuin ontdekt. Je kan de foto’s volgen via deze link
Super Jurjen
2021-08-21 14:20:35
Het tuinkamp blijft toch een week waarvan ikzelf ook zóveel kan genieten. Echt op een Wriemelse manier ravotten en knutselen. Heerlijk! Hieronder vinden jullie nog de groepsfoto’s terug. Zo kunnen jullie ook nog nagenieten.
Super Jurjen
2021-08-19 07:20:15
Man, ik geniet er zó van om die kinderen op zo’n wriemelse wijze te zien ravotten.
Super Jurjen
2021-08-17 19:42:53
Alweer een bijzondere dag vandaag. Supertof geknutseld. Na het zelf verf maken en action painting gisteren, leerden we de mini’s vandaag met echte zagen zagen. De maxi’s lieten we met echte gips gipsen :D Alleen de regen steekt soms wat tegen. Gelukkig zijn er voldoende plekjes waar we kunnen schuilen en toch verder spelen. Vooral fijn dat het een kamp is zonder overnachting: dan kunnen de kinderen thuis volledig opdrogen en morgen proper gewassen en gedroogd terug in de tuin verder spelen. ;) De foto’s zijn aangevuld. Ga gauw kijken! Morgen maken we het knutselen nog iets stoerder. Benieuwd? Ha, je hoort het pas morgen!
Super Jurjen
2021-08-16 22:30:33
Altijd zo heerlijk om al die kinderen te zien ravotten in de tuin. Je kan heel de week meegenieten via deze link
Super Jurjen
2021-08-01 10:12:34
Woo! Nooit gedacht dat jullie allemaal tegen het einde van de week zó goed zouden kunnen boarden! Echt zot wat jullie bijgeleerd hebben deze week! Het was voor mij enorm aanpassen: een nieuw kamp op een andere locatie, met andere monitoren en vooral ander spelmateriaal voor de activiteiten (aangezien ons eigen materiaal weggespoeld is). Maar dankzij jullie enthousiasme en dat van de monitoren werd het alsnog een ferm geslaagd kamp! Ik plak hieronder de groepsfoto’s, zodat jullie nog even kunnen nagenieten. En voor wie het liedje intussen zou kwijt zijn: ‘in the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight’ (Voila. Nu zit het terug in jullie hoofd!) Wie elkaar graag deze winter eens terugziet: we hebben ook een supertof skikamp tijdens de krokusvakantie. Kijk gauw op de site!
Super Jurjen
2021-08-01 09:56:52
Oeps, door de chaos op het einde van dit kamp en het vele werk bij de opkuis de week nadien, vergat ik jullie de groepsfoto door te sturen. Ik plak hem alvast hieronder. Ook al was het kamp een dag korter dan voorzien, ik vermoed dat de kinderen even hard genoten hebben als ikzelf. Volgend jaar komt er een nieuw kamp. Met hopelijk veel meer zon!
Super Jurjen
2021-07-30 09:11:57
Oeps. Gisteren blijkbaar wat misgelopen met het uploaden van de filmpjes. Nu zou je ze wel moeten kunnen zien. Ze zijn de maks!
Super Jurjen
2021-07-29 11:38:35
Zo’n doorzetters! Deze voormiddag mogen de kinderen wat vrij spelen/ rusten of mountainboarden. Bijna iedereen staat op z’n bord. Deze namiddag maak ik wat filmpjes van iedereen. Dan kunnen jullie meteen meegenieten.
Super Jurjen
2021-07-28 00:01:38
Heerlijke dag. Lekker lang geslapen. Nadien een activiteit op het terrein. En aangezien we intussen toch gewoon zijn om op een bord te staan, gingen we in de namiddag longboarden. De kinderen vonden dat ook duidelijk de maks. Deze avond super gezellig afgesloten in de vuurkapel. De kinderen mochten zelf pannenkoeken warmen en popcorn poppen boven het kampvuur. Echt super fijn genieten!
Super Jurjen
2021-07-26 11:12:49
Ouw zeker! Zalig om te zien hoe snel die mannen daar mee weg zijn. Geen schrik, gewoon gaan! Echt de maks.
Intussen toch ook wel even de overheidsinstanties hier geraadpleegd. (Na vorige week wil ik echt wel 100 procent safe zitten). Onze locatie biedt geen gevaar voor overstroming. We kregen dus de toestemming om op dit terrein te blijven kamperen. Oef. Sowieso volg ik dit verder op.
Super Jurjen
2021-07-25 23:44:01
Heerlijke start gehad. Na een zware opruimweek vorige week, doet het ons deugd om die kinderen hier allemaal zo content te zien ravotten. Vlotte rit, dankzij super jonas, onze vaste buschauffeur. ;) Een wriemel zomerkamp met een busrit, ‘t is eens iets anders…! Nog gauw een hotdogske gegeten, het terrein wat verkend en dan een avond activiteit gespeeld. Afgesloten met een gezellig kampvuur. Morgen ochtend starten we met het bergborden. Super spannend! Als ze allemaal even enthousiast zijn als vandaag, gaat dat zeker goed komen! Via deze link kan je alvast wat genieten van enkele foto’s: link
Super Jurjen
2021-07-15 00:24:16
Man, man, man. Zonde, zonde, zonde,… Alvast bedankt aan jullie allemaal om zo short notice carpool-vervoer geregeld te krijgen. Enkel zo konden we onze week veilig, maar jammer genoeg veel te vroeg, afsluiten. Nu zijn we zelf even K.O.. en vragen we ons af hoe het verder moet. Dat zal de komende dagen uitwijzen. Hopelijk kunnen we heel wat materiaal recupereren en staan we er volgend jaar terug!
Super Jurjen
2021-07-14 11:22:25
Onderstaande sms kregen de ouders. Voor de zekerheid/volledigheid plak ik die sms hier ook. Wriemel-sms: Het blijft regenen... echt hard. En het gaat alleen nog erger worden :( Omdat we voor de kinderen de veiligheid sowieso willen blijven garanderen hebben we een pijnlijk en drastisch besluit moeten nemen: we stoppen het kamp een dag vroeger, vandaag dus. We nemen het risico niet om deze nacht te moeten overgaan tot een noodevacuatie. We willen dat onze kleuters een fijnere herinnering hebben aan het kamp. Details over de terugrit volgen zo snel mogelijk nog. Intussen houden we de sfeer er hier in! (Zie foto's en filmpjes, ik post ze over half uurtje) Op dit moment is er nog geen noodsituatie, dus je hoeft de kinderen zeker zelf niet af te halen. Wij geraken thuis, zal wel naar de avond toe zijn, want ik heb hen nog frietjes beloofd!
Super Jurjen
2021-07-14 08:27:02
Vlotte nacht gehad. De meeste kinderen slapen nog. Enkelen zijn al aan’t bouwen in de kussentent. Het blijft regenen, maar momenteel nog net genoeg droge kleren om tot morgen toe te komen. Gelukkig nog steeds enkel regen. Geen wind, geen storm. Oef!
Super Jurjen
2021-07-14 01:11:54
De kinderen merken er gelukkig niks van, (ze slapen lekker diep na het vele ravotten) maar het blijft hier intussen wel continu regenen… Geen wind, geen storm, geen donder of bliksem, maar wel onophoudelijke regen. Hopelijk stopt het weldra, zodat we alles en iedereen op het gemak kunnen laten opdrogen!
Super Jurjen
2021-07-13 22:09:20
Aj. Het regent. Gelukkig trekken de kinderen zich daar niks van aan. Deze voormiddag heerlijk geravot tijdens ons dikke mensen spel. Na de middag de grot bezocht. Koud, donker en vochtig, super spannend dus. Gelukkig een heleboel dappere kinderen hier. Voor een kampvuur was het te nat en eigenlijk ook al wat laat. Beter eens op tijd in hun bed. Maar niet zonder verhaal natuurlijk. Dus heb ik het verhaal in de kussentent verteld. Lekker gezellig, warm en droog. De gruffalo das pas een echte wriemel traditie! (Aan wie zich zorgen maakt na alle doemberichten over hevige regen: hier valt het nog goed mee. Het regent, het is nat. Maar we spoelen echt nog niet weg hoor!)
Super Jurjen
2021-07-13 09:27:14
Net gezellig samen ontbeten. Rustige nacht geweest. Hier en daar een traantje heimwee, maar dat hoort er bij. Niks buiten proportie. Oef! Sommige wel wat vroeg wakker, maar die slapen deze avond nog zo goed ;) Vandaag het dikke mensen spel en naar de grot. Spannend!
Super Jurjen
2021-07-12 22:38:48
Dit blijft toch echt mijn lievelingskamp! Zo heerlijke om te zien hoe stevig die kinderen zijn! Was een super toffe dag. Ik overloop eens voor jullie: De treinrit ging vlot. De kinderen waren ferm enthousiast, maar we kunnen tegen een stootje. Na een hele kom soep hebben we op’t gemak de tenten verdeeld. Iedereen was snel tevreden en slaapt bij de ‘juiste’ vriendjes. En dan, dé activiteit waar ikzelf na 15 jaar nog steeds enorm naar uitkijk: de bekentocht!! Whoehoe! Vorig jaar door Corona weggevallen, dus dit jaar dubbel van genoten. En de kinderen ook. Lang geleden dat we zo’n doorzetters hadden. Ze zijn die beek doorgevlogen! Nog nooit zo rap boven gestaan. Oooh dat belooft voor de rest van de week: het gaat er hier hard aan toe gaan :D Nadien een ferme wandeling om terug te geraken. We maken hen lekker moe. Na de spaghetti konden de kinderen meespelen in het verhaal van Roodkapje en de boze koe. (Ja… de verkleedkleren van de boze wolf zijn zoekgeraakt. Gelukkig hadden we nog een koe-pak bij…) We hebben de dag afgesloten met een rustig kampvuur. Ferm genieten hier!! Hopelijk wordt de nacht even rustig. Nieuwsgierig naar wat foto’s? Klik op deze link
Super Jurjen
2021-07-12 11:49:00
Zo een heerlijke bende kinderen! Zowel zij als ons monitoren hebben duidelijk ferm genoten vorige week. Hopelijk iedereen intussen al wat uitgeslapen? Trek maar allemaal uw ski's aan, want er zijn nog enkele plaatsen vrij bij het skikamp en jullie wil ik zeker heel graag mee! Hierbij ook de groepsfoto's die bij het kamp horen. Tot binnenkort!!
Super Jurjen
2021-07-08 12:14:16
Oké. Ik heb geprobeerd maar het is niet gelukt: de kinderen hebben geen zin om briefjes te schrijven naar jullie. Maar, ik heb het opgelost: ik heb video-boodschappen gemaakt. Je vindt ze bij de kampfoto’s!
Super Jurjen
2021-07-07 22:21:43
Ouw zeker! Zo’n avontuurlijke dag!! Die steengroeve is toch altijd een topper. Echt een dappere bende deze week. Grenzen verleggen van hier tot in Tokyo. Om dan vol adrenaline nog een ferme wandeling terug te maken. (Waar plots allerlei ingrediënten op ons pad lagen…) Met die ingrediënten konden de kinderen min of meer zelfstandig aan de slag: ze maakten voor ons en voor zichzelf een heuse 6-gangen menu. Mmmh! Nu wachten we nog even rond het kampvuur op het donker. En dan genieten van heus lichtspektakel. Foto’s volgen later vanavond nog! Morgen slapen ze hopelijk even lang als vandaag. Na het ontbijt spelen we een spel in het bos en nadien ravotten in en aan het water. Genieten!! (Oeps, het is er al een paar dagen niet van gekomen om de kinderen een briefje te laten schrijven. Sorry! Morgen maak ik daar zeker werk van)
Super Jurjen
2021-07-06 21:00:39
De dag van de bekentocht: mijn favoriete dag!! En die van al de wriemelaar. Echt zalig. Ontzettend avontuurlijk. Zo fijn om die kinderen zo te zien ploeteren en dan vol trots boven aan te komen. Nadien onze steile wandeling. Op de kont den berg af. Heerlijk! Ik heb nog wat foto’s en zelfs filmpjes toegevoegd aan het album. (Klik op de link in de tekst van gisteren) Zo kunnen jullie meegenieten. Morgen nog avontuurlijker: de toch in de steengroeve. Whoehoe!
Super Jurjen
2021-07-06 08:55:26
Vlotte maar korte nacht. De eersten dachten om 05u00 al op te staan… Daar hebben we dan toch een stokje voor gestoken ;) Weinig tranen, stevige bende!
Super Jurjen
2021-07-05 23:16:13
Heerlijke dag gehad! Duidelijk een bende die er ferm zin in heeft. Ferme ambiance hier. Volgens mij gaan die allemaal goed slapen. Ze hebben alvast enorm gegeten! De dag was dan ook meteen goed gevuld: een hele wandeling, picknick, bezoek aan de grot (met boottocht!!) en een grappige activiteit. De foto’s kan je dagelijks bekijken via deze link Morgen eindelijk terug bekentocht!
Super Jurjen
2021-04-07 17:02:54
Gisteren geen tijd voor gehad, maar vandaag wel terug aan het 'knutselen' geslagen. Zagen, boren, lijmen, solderen, ... Leuk resultaat, ook al is dat niet ons belangrijkste doel ;)
(Foto's: zie de link van gisteren)
Super Jurjen
2021-04-07 14:40:00
Man, man. Als jullie kinderen vandaag nog maar half zoveel genoten hebben als ikzelf, dan hebben ze er sowieso een topdag opzitten. Het deed me zóveel deugd om hen eindelijk te zien spelen. Sneeuw, zon, regen, hagel, ... we hebben het allemaal gehad en vonden het de max!
Een heel gedoe in die bubbels van 10 en met alle andere maatregelen. Maar na zoveel onzekerheden, nemen we die er gewoon bij. Liever zo'n kamp dan helemaal geen kamp!
Binnenkort komen er enkele foto's op deze site. (Naar de ouders mailde ik reeds een link waarop jullie elke dag de foto's kunnen volgen)
Super Jurjen
2020-12-03 00:08:51
Hey!
Binnenkort starten onze inschrijvingen voor zomerkampen 2021. Heb jij jouw profiel al aangemaakt?