Wriemel kampen

zomerkampen

Wriemel kampen
Wriemel springplank

Hoe inschrijven voor zomer 2021?

Inschrijven voor de kampen kan vanaf zaterdag 05 december via jouw persoonlijke pagina op onze site. Ik probeer jouw aanvraag binnen de week te verwerken en te beantwoorden. Indien er nog plaats vrij is, stuur ik jou een bevestigingsmail met opdracht tot betaling.
Het kampboekje met de nodige info (benodigdheden, uur van vertrek, aankomst, …) krijg je in april per mail doorgestuurd. We raden aan om zo spoedig mogelijk in te schrijven, onze kampen zitten immers vaak snel vol...

Belangrijk:
Avonturenkampen = MET overnachting (voor kleuters, lagere school én zelfs voor gezinnen!) Tuinkampen = ZONDER overnachting (ravotten in de Wriemeltuin)

Wriemel springplank
Wriemel springplank

De prijs zomer 2021


avonturenkampen = met overnachting:
junglekamp (2e en 3e kleuterklas): 194 euro
tijgerkamp (1e tot 3e leerjaar): 229 euro
mowglikamp (3e en 4e leerjaar): 249 euro
bergbordkamp (4e leerjaar tot 2e middelbaar): 339 euro
gezinsweekend (voor gezinnen): zie flyer

tuinkampen = zonder overnachting:
MINIcreaspelkamp (1e en 2e kleuterklas): 124 euro
MAXIcreaspelkamp (3e kleuterklas tot 3e leerjaar): 124 euro
STIKkamp (4e tot 6e leerjaar): 124 euro

=> Wie geen lid is van Wriemel betaalt bovenop de inschrijvingsprijs 5 euro voor de verzekering.
=> De kinderen hoeven géén zakgeld mee te nemen.
=> Na het kamp zullen zowel de fiscale attesten als de attesten voor de mutualiteit/werkgever meegegeven worden.

Programma voor zomer 2021


avonturenkampen = met overnachting:
junglekamp (2e en 3e kleuterklas): van 12/07 tot 15/07 (ma-do)
tijgerkamp (1e tot 3e leerjaar): van 05/07 tot 09/07 (ma-vr)
mowglikamp (3e en 4e leerjaar): 18/07 tot 22/07 (zo-do)
bergbordkamp (4e leerjaar tot 2e middelbaar): 25/07 tot 30/07 (zo-vr)
gezinsweekend (voor gezinnen): wegens corona dit jaar geen gezinsweekend

tuinkampen = zonder overnachting:
MINIcreaspelkamp 1 (1e en 2e kleuterklas): 16/08 tot 20/08 (ma-vr)
MINIcreaspelkamp 2 (1e en 2e kleuterklas): 23/08 tot 27/08 (ma-vr)
MAXIcreaspelkamp 1 (3e kleuterklas tot 3e leerjaar): 16/08 tot 20/08 (ma-vr)
MAXIcreaspelkamp 2 (3e kleuterklas tot 3e leerjaar): 23/08 tot 27/08 (ma-vr)
STIKkamp (4e tot 6e leerjaar): 16/08 tot 20/08 (ma-vr)


Meer info nodig? Download gauw onze flyers hier!


Avonturenkampen = MET overnachting

junglekamp

(2e en 3e kleuterklas)

junglekamp: Een avonturenkamp speciaal aangepast en ingericht op maat van kleuters. Wriemel Junglekamp staat voor een aangepast avonturenkamp waarbij we de kinderen op een sportieve & animatieve manier dichter bij de natuur brengen. Het tentenkamp bestaat uit een afwisseling van sporten op kleuterniveau & animatieve activiteiten. Het laat de kinderen eveneens op een speelse manier aandacht geven aan de prachtige omgeving die de natuur ons biedt. Daarnaast voorzien we elke dag voldoende tijd voor vrije spelmomenten waarbij de kleuters kunnen kiezen uit een aanbod van kampen bouwen, reuzegrote gezelschapsspelen, sport- en spelmaterialen ontdekken, knutseltechnieken uitproberen, ... Natuurlijk zullen we bij dit kamp ook extra aandacht besteden aan het verzorgende aspect waar kleuters heel wat nood aan hebben. Je kan alles volgen via de foto’s die dagelijks op de site geplaatst worden!

tijgerkamp & mowglikamp

(1e tot 3e leerjaar) & (3e en 4e leerjaar)

tijgerkamp & mowglikamp: Een ideale mix waarbij zowel avonturensporten als fantasiespelen aan bod komen. Het kamp bestaat uit een afwisseling van sporten als rotsklimmen, touwenparcours en boogschieten maar geeft eveneens aandacht aan groepsspelen zoals een strategisch bosspel, bekentocht, kampvuur,... Daarnaast voorzien we elke dag voldoende tijd voor vrije spelmomenten waarbij de kinderen net als tijdens het kleuterkamp kunnen kiezen uit een aanbod van kampen bouwen, reuzegrote gezelschapsspelen, sport- en spelmaterialen ontlenen, knutseltechnieken uitproberen, ... Het geheel gebeurt onder deskundige begeleiding van gediplomeerde monitoren en sportinstructoren. Verder zal het verloop van het kamp begeleid worden volgens de enthousiaste en gemoedelijke aanpak waarvoor Wriemel inmiddels gekend staat. Het tijgerkamp richten we in voor kinderen uit het 1e tot 3e leerjaar. Het mowglikamp staat open voor kinderen uit het 3e en 4e leerjaar. Voor hen wordt het kamp iets zwaarder en ruiger. Zo doen we enkele moeilijkere proeven bij het touwenparcours en voegen we ook een echte speleoactiviteit toe.

bergbordkamp

(4e leerjaar tot 2e middelbaar)

bergbordkamp: Iets nieuw bij Wriemel. Voor dit kamp trekken we naar een kampeerterrein in Oignies-en-Thiérache waar we volledig ondergedompeld worden in het 'mountainboarden'. Deze sport wisselen we af met een longboardinitiatie en een canoë-kayaktocht en combineren we natuurlijk ook met onze eigen activiteiten, spelen en monitoren. Dit kamp stellen we open voor kinderen vanaf het 4e leerjaar tot 2e middelbaar.

gezinsweekend

(voor jonge gezinnen)

gezinsweekend: Iedereen kent intussen onze Avonturenkampen voor kinderen. Bij het Gezinsweekend ligt de nadruk op het beleven van Wriemel plezier samen met jouw kinderen. De activiteiten die tijdens onze kampen voor kinderen aan bod komen, worden tijdens dit weekend hernomen. Zo kunnen jouw kinderen samen met jou nog eens alles overdoen. Anders gezegd: zo kan jij, samen met jouw kinderen, beleven wat jouw kinderen reeds beleefden op Wriemelkamp. Dit alles samen met nog een vijftal andere Wriemelgezinnen.
Specifiek voor het Avonturen-Gezinsweekend: Hierbij staan natuurlijk de avonturensporten centraal. Je kan je grenzen verleggen tijdens het touwenparcours op 22 meter hoogte. Afhankelijk van het weer varen we met de kayak de Ourthe af of kronkelen we ons doorheen een echte speleogrot.
Specifiek voor het Budget-Gezinsweekend: Dit is een aangepast gezinsweekend voor gezinnen die het liever allemaal iets minder avontuurlijk hebben. We doen het tijdens dit weekend rustig aan. Geen dure buitensporten maar goedkopere activiteiten die we ook tijdens de kampen met de kinderen plannen. We leren jou boogschieten en tactisch spelen in een bos met allerlei wegkruip-hoekjes.

Tuinkampen = ZONDER overnachting

MINI- & MAXIcreaspelkamp

(1e en 2e kleuterklas) & (3e kleuterklas tot 3e leerjaar)

MINIcreaspelkamp & MAXIcreaspelkamp: Eindelijk, een kamp waarbij je een hele week ongeremd de Wriemeltuin kan ontdekken en vooral: ravotten! Even gedaan met kleurplaten inkleuren of stickertjes kleven in een stickerboek. Bij het Creaspelkamp mag het allemaal iets uitdagender. Met hamer en vijl in de aanslag jezelf uitleven op een mooi stuk Ytong. Kunst maken met wat planken, een zaag en een boormachine. Je kan ook sculpturen maken met gips. Ben je nieuwsgierig naar wat je bijvoorbeeld met een oude barbiepop kan doen? Zelfs schilderen maken we veel spannender! Daarnaast voorzien we elke dag voldoende tijd voor vrij spel momenten waarbij de kinderen kunnen kiezen uit een aanbod van kampen bouwen, reuzegrote gezelschapsspelen, sport- en spelmaterialen ontdekken, spelen met massa’s water, ...

stikkamp

(4e tot 6e leerjaar)

STIKkamp: Een ideale mix tussen kennis maken met een eigen (of gehuurde) naaimachine en vrij spelen in de Wriemeltuin. Het kamp bestaat uit een afwisseling van technieken aanleren & inoefenen met de naaimachine en handige spulletjes zelf maken. Daarnaast voorzien we elke dag voldoende tijd voor vrij spel momenten waarbij de kinderen kunnen kiezen uit een aanbod van kampen bouwen, reuzegrote gezelschapsspelen, sport- en spelmaterialen ontdekken, spelen met massa’s water, ...

Downloads mét overnachting

Downloads zónder overnachting