Als je't voelt kriebelen,
               kom dan mee wriemelen

Hoe inschrijven voor de zwemlessen?

Om in te schrijven vul je het formulier in op de aanvraag-pagina. Vul je volledige gegevens in, selecteer het voorkeursuur (of de voorkeursuren) en je bent klaar! Wanneer je het formulier doorstuurt (en van ons een automatische mail ontvangen hebt), staat jouw kind automatisch op de wachtlijst. Van zodra er een plaats beschikbaar is, neemt een zwemmonitor met jou contact op om verder afspraken te maken.

De zwemles wordt telkens vlak voor elke les cash betaald aan de lesgever. Je betaalt enkel de les die jouw kind neemt (vb niet betalen bij ziekte of afwezigheid). Maar je laat wel telkens vooraf weten of jouw kind deelneemt of niet. Indien jouw kind, zonder dat je de lesgever vooraf verwittigd hebt, afwezig is, kan je jouw plaats kwijtraken. (Verwittig jouw lesgever: Tatiana (0476934904) of Ruth (0472419592))
De prijs voor de zwemlessen

=>10 € per les

Elke les duurt 30 minuten.
We starten pas met zwemles voor kinderen uit de 3e kleuterklas.
We laten per groepje 2 tot maximum 3 kinderen toe.
De kinderen worden hierbij gratis door Wriemel vzw verzekerd voor de zwemlessen!

Hoe inschrijven voor de watergewenning?

INSCHRIJVEN VOOR WATERGEWENNING IS MOMENTEEL NIET MOGELIJK. Er worden immers op dit moment geen lessen watergewenning aangeboden. Indien we alsnog de watergewenning zouden opstarten, lees je het hier.
(Toch interesse? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar info@wriemel.be)

Met onze lessen 'watergewenning' willen we de kinderen vooral helpen om hun angst te overwinnen in het water. We laten hen het plezier ontdekken van samen MET een ouder ongedwongen te spelen in 't zwembad. Springen in het diepe water (met zwemnoedel), kopje onder gaan, drijven, ... Op die manier maken we de kinderen die nog schrik hebben alvast klaar voor de 'echte' zwemlessen.
Let wel: jouw kind leert tijdens de lessen watergewenning NIET zwemmen. Ons doel is duidelijk: angst overwinnen en plezier ontdekken voor kinderen die schrik hebben.
Watergewenning is steeds voor kinderen samen MET hun ouder!


De prijs voor de watergewenning (MET ouder)

=>10 € per les

Elke les duurt 30 minuten.
De watergewenning staat open voor elk kind dat schrik heeft om te spelen in het water. We starten met watergewenning vanaf 1e kleuterklas tot en met 1e leerjaar. (Voor oudere kinderen, vraag info via mail.) Watergewenning is steeds voor kinderen samen MET een ouder.
We laten per groepje 4 tot maximum 5 kinderen toe.
De kinderen worden hierbij gratis door Wriemel vzw verzekerd voor de zwemlessen!

Alle zwemlessen gaan door in het Zwembad De Warande.