Als je't voelt kriebelen,
               kom dan mee wriemelen

Hey Wriemelaar!

Fijn dat je door onze website snuistert. Laten we eerst even vertellen wie we zijn en waar we voor staan.

WRIEMEL vzw wordt bestuurd door Jurjen Maudens, Aline van den Bosch en Katrien Vandemeulebroecke.
Onze belangrijkste doelstelling is om op een sportieve en animatieve manier kinderen (en hun ouders) dichter bij elkaar en de natuur te brengen.
Om dit doel te bereiken werken we via onze gemoedelijke begeleiding waarvoor we bij kinderen en ouders reeds gekend staan. Kinderen mogen bij ons kinderen zijn. We stimuleren hen om zelfstandig en zelfredzaam te worden, maar doen dit op een vertrouwensvolle en positieve manier. Bij wriemel laten we de kinderen ten volle experimenteren en uitdagingen aangaan, zodat ze op hun eigen tempo zoveel mogelijk plezier kunnen beleven.
Wriemelen is leuk voor iedereen. Kinderen, ouders en begeleiders beleven prachtige momenten!

Specifiek voor Wriemel Watergewenning betekent dit:

Via Wriemel Watergewenning willen we jonge kleuters op een rustige en gemoedelijke manier leren wennen aan het water voor ze met onze 'echte' Wriemel Zwemlessen beginnen. Zo leren we hen al spelend omgaan met spatten, kopje onder gaan, in het water springen, drijven, ... Omdat de kinderen erg jong zijn en omdat een zwembad voor sommigen erg bedreigend kan overkomen organiseren we naast de lessen watergewenning ZONDER ouders, ook watergewenning voor kinderen MET een ouder. Zeker ook interessant voor ouders die de band met hun kind willen versterken.

Specifiek voor Wriemel Zwemlessen betekent dit:

Via Wriemel Zwemmen willen we de kinderen op een aangename manier leren zwemmen zodat ze hun diploma van 25 meter kunnen halen. Ook kinderen die reeds kunnen zwemmen maar hun techniek wensen bij te schaven om zo een hoger brevet te halen, kunnen bij ons terecht. Alles wordt begeleid door gediplomeerde en ervaren lesgevers en natuurlijk volgens de wriemel-aanpak waarvoor we reeds lange tijd gekend staan! Omdat we Wriemel Zwemmen 'klein en gezellig' willen houden, laten we per groep maximum 3 kinderen toe.

De watergewenning en zwemlessen vinden plaats in het zwembad De Warande.

Iedereen zal het weten, wriemelen is meer dan zwemmen alleen!!