Als je't voelt kriebelen,
               kom dan mee wriemelen

Hoe inschrijven voor Wriemel Tuinkampen zomer 2020?

De komende zomer organiseren we vanuit Wriemel Tuin alweer twee bijzondere Tuinkampen: een creaspelkamp en een stikkamp. In tegenstelling tot onze Wriemel Avonturenkampen en Wriemel Skikampen zijn de kampen georganiseerd vanuit Wriemel Tuin ZONDER overnachting.

Om in te schrijven vul je vanaf 04 december het formulier in op de aanvraag-pagina. Wees volledig, anders wordt het formulier niet doorgestuurd. Ik probeer jouw formulier zo snel mogelijk te verwerken en te beantwoorden. Indien er nog plaats vrij is, stuur ik jou een bevestigingsmail met opdracht tot betaling.

Het kampboekje met de nodige info (benodigdheden, uur van vertrek, aankomst, …) krijg je in april per mail doorgestuurd.


Hoe inschrijven voor Wriemel Creatief en onze Wriemel Uitleefdagen voor zomer 2020?

Momenteel richten we nog geen 'losse' sessies in voor Wriemel Creatief en onze Wriemel Uitleefdagen.


De prijs voor een Wriemel Tuinkamp:

flyer creaspelkamp: 124 euro (mini) en 124 euro (maxi)

flyer stikkamp: 124 euro


ivm de Tuinkampen:
=> Wie geen lid is van Wriemel betaalt bovenop de inschrijvingsprijs 5 euro voor de verzekering.

=> Na het kamp zullen de fiscale attesten en formulieren voor mutualiteit en/of werkgever meegegeven worden.

=> Het kamp begint elke dag om 10u00 en eindigt om 16u00. Er is gratis opvang voorzien 1 uur voor en na het kamp. Dus vanaf 09u00 en tot 17u00.

=> specifiek voor het creaspelkamp: de kinderen hoeven geen knutselmateriaal mee te brengen! Er worden géén extra kosten meer aangerekend.

=> specifiek voor het stikkamp: de kinderen hebben voor dit kamp naast een eigen (of gehuurde) naaimachine ook nog een beperkt aantal materialen nodig. Vraag vrijblijvend meer info via mail! Er worden daarnaast géén extra kosten meer aangerekend.