Als je't voelt kriebelen,
               kom dan mee wriemelen

Hoe inschrijven voor 2020-2021?

Om in te schrijven vul je vanaf zaterdag 30 mei 2020 het formulier in op de aanvraag-pagina. Wees volledig, anders wordt het formulier niet doorgestuurd.
Je kan met het formulier meerdere kinderen uit één gezin tegelijk inschrijven. Zo hoef je niet telkens alle (adres)gegevens opnieuw in te geven. Dit geldt natuurlijk enkel voor kinderen uit hetzelfde gezin en niet voor vriendjes of vriendinnetjes aangezien zij andere adresgegevens hebben. Gelieve hiermee rekening te houden.
Na het invullen van het formulier krijg je automatisch een mailtje waarin je jouw gegevens nog eens kan checken. Indien er plaats vrij is, sturen wij jou twee weken daarna een bevestigingsmail.

Zodra je een bevestigingsmail ontvangen hebt, stort je het inschrijvingsgeld op de wriemelrekening volgens instructies in die mail.


Belangrijk:

Wanneer een groep volzet is, doorstrepen we de groepsnaam. Voor deze groepen kan niet meer ingeschreven worden! Je kan hiervoor wel via de keuze 'wachtlijst' op een reservelijst terecht komen. Indien er alsnog plaats vrijkomt in de gewenste groep, nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op.

De prijs schooljaar 2020-2021:

1e kind: 120 € + 5 € verzekering = 125 €

2e en volgende kinderen: 100 € + 5 € verzekering = 105 €


Kinderen die wegens de scheiding van hun ouders slechts om de 14 dagen kunnen wriemelen, laten we inschrijven aan de prijs van een 2e kind (= 105 €)
(Gelieve dit uitdrukkelijk te vermelden op het aanvraagformulier)

 


Let wel:

Betalen dient binnen de 7 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail te gebeuren. De kinderen zijn pas officieel ingeschreven en verzekerd wanneer het inschrijvingsgeld betaald is.

(rekeningnummer : 363-0308190-61. IBAN: BE62 3630 3081 9061. BIC: BBRUBEBB)
Ook dit jaar gaan ALLE springplank-activiteiten door in Sporthal De Warande.